Question: 1

A technician needs to run a diagnostic DVD on a laptop running Windows 8.1. After setting the boot order in the UEFI BIOS to the internal DVD-RW drive, the laptop still boots into Windows. Which of the following settings needs to be adjusted in order for the laptop to boot from the DVD-RW drive?

A. TPM

B. Virtualization

C. Secure boot

D. UEFI BIOS password

Answer: C

Question: 2

A technician connects a second monitor to a desktop. It is physically located to the right of the existing monitor, but the mouse pointer can only get to the second monitor by moving to the left edge of the screen of the first monitor. Which of following display settings needs to be adjusted to get the pointer to move with the physical placement of the monitor?

A. Scaling

B. Rotation

C. Position

D. Resolution

Answer: C

Question: 3

Which of the following types of cables are MOST likely to be used to connect to an external hard drive? (Select TWO).

A. Molex

B. SPDIF

C. eSATA

D. HDMI

E. USB 3.0

F. CAT6e

Answer: C,E

Question: 4

A customer is building a high-end gaming PC and is seeking an appropriate power supply unit. Which of the following feature-sets of a power supply should be installed? (Select THREE).

A. Mini-ITX form factor

B. High number of connectors

C. 24-pin main connector

D. 20-pin main connector

E. 350-450 watts of power

F. Dual 12v rails

Answer: B,C,F

Question: 5

Which of the following is required during the installation of a digitizer?

A. Must be connected to the Internet

B. Must be cleaned

C. Must have the latest software installed

D. Must be calibrated

Answer: D

Question: 6

A technician is troubleshooting an expansion card in a computer that allows the computer to receive faxes over a VoIP line. The line connected to the expansion card is MOST likely which of the following cable types?

A. Coaxial

B. CAT3

C. CAT6

D. Multi-mode fiber

E. Single-mode fiber

Answer: C

Question: 7

For which of the following types of printers should a technician obtain a maintenance kit containing a fuser, transfer roller, and pickup rollers?

A. Thermal

B. Impact

C. Inkjet

D. Laser

Answer: D

Question: 8

Which of the following cable connection types is an example of a mini DIN?

A. BNC

B. PS/2

C. RCA

D. DB9

Answer: B

Question: 9

A customer wants a computer for performing a single-threaded task as quickly as possible. Which of the following CPU characteristics is the MOST important?

A. Clock speed

B. Hyperthreading

C. Fan speed

D. Number of cores

Answer: A

Question: 10

Which of the following display technologies provides the BEST range of visible colors?

A. CRT

B. LCD

C. Plasma

D. OLED

Answer: D

Question: 11

A customer wants to transfer data from the DVR to a DVD. Which of the following should be used on a workstation in order to extract the data for archiving?

A. Optical drive

B. Capture card

C. Thunderbolt

D. External storage

Answer: B

Question: 12

A small workgroup inherits a second-hand printer without networking capabilities. Which of the following is the BEST method of sharing this resource among the workgroup?

A. Connect the printer to a Bluetooth adapter in order for the users to print

B. Connect the printer by using the onboard Infrared port

C. Connect the printer to a user’s workstation and share the device

D. Connect the printer to a parallel switch box

Answer: C

Question: 13

A technician is building a new PC and notices that it has 8 DIMM sockets labeled 0 through 7. Four are white and four are blue. Which of the following should the technician do FIRST?

A. Install the memory in the four white slots

B. Install the memory in the four blue slots

C. Consult the motherboard documentation

D. Install the memory in slots 0 through 3

E. Fill all slots with memory

Answer: C

Question: 14

A user wants to reduce the amount of paper consumed on a multi-function printer. Which of the following settings should be configured to achieve this outcome?

A. Orientation

B. Duplex

C. Collate

D. Economy ink

Answer: B

Question: 15

A technician upgrades an older computer to Windows 8. The computer is running unusually slow, but the hardware has no problems and is adequate for the OS. Which of the following is the MOST likely solution?

A. Change the boot sequence

B. Switch the BIOS to UEFI

C. Defragment the hard drive

D. Enable virtualization

Answer: C



Source by Wilma Taormina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here